حماس یک مکتب است
آنها میگفتند نابودی حماس، ولی کورباطن از آن هستند که بفهمند حماس یک تفکر است، یک مکتب، یک راهبرد کلان برای پیشبرد اهداف و یک مبارزه با معیارهای الهی است.

یادداشت :
مجید شرفی فعال فرهنگی و سیاسی، در یادداشتی نوشت: یادتان میآید رهبر انقلاب در سخنرانی آخرشان از توهم اقتدار دشمن سخن گفتند؟ حالا به حرف ایشان رسیدید؟ نتانیاهو در سال ۲۰۲۳ با صدای بلند اعلام کرد که باید حماس را به گونهای نابود کند که گویی هیچگاه وجود نداشته است. اما اکنون در سال ۲۰۲۵، او در سخنانی دیگر میگوید که منتظر تأیید مفاد قرارداد آتشبس از سوی حماس هستند. این تغییر رویکرد نشاندهنده این است که توهم اقتدار دشمن چقدر میتواند ناپایدار و غیرواقعی باشد.
یادتان میآید نتانیاهو با چه شوق و اشتیاقی فریاد میزد که میخواهد غزه را شخم بزند و در آن گندم بکارد؟ حالا چه شد؟ این همان توهم اقتداری است که رهبر معظم انقلاب فرمودند. آیا اقتدار را نتانیاهو و آمریکا داشتند یا مردم مظلوم اما مقاوم غزه؟ واقعیت این است که این مردم با ایمان و اراده خود، نه تنها در برابر تجاوزات ایستادگی کردند، بلکه نشان دادند که مقاومت و پایداری میتواند بر توطئههای بزرگ پیروز شود.
آنهایی که بر این باورند که آمریکا قدرتمند است، باید به تاریخ نگاه کنند و ببینند که چه بر سر این کشور و همپیمانانش آمده است. جنگ ویتنام، حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی، به وجود آوردن یک وحشت جهانی به نام داعش، حمله به عراق و... همه اینها تنها خروجیای که داشتند، حقارت آمریکا و همپیمانانش بود.
این حقارت نه تنها به لحاظ نظامی بلکه به لحاظ سیاسی و اجتماعی نیز نمایان شده است. آنها میگفتند نابودی حماس، ولی کورباطن از آن هستند که بفهمند حماس یک تفکر است، یک مکتب، یک راهبرد کلان برای پیشبرد اهداف و یک مبارزه با معیارهای الهی است. حماس نماینده یک جنبش مردمی است که بر اساس اصول اسلامی و انسانی شکل گرفته و نمیتوان آن را با سلاحهای نظامی نابود کرد.
در نهایت، آنچه که باید درک کنیم این است که مقاومت مردم فلسطین و دیگر ملتهای تحت ستم، نه تنها یک واکنش به ظلم و ستم است، بلکه نشانهای از بیداری اسلامی و اراده ملتها برای دستیابی به حقوق خود است. این بیداری به وضوح نشان میدهد که تاریخ در حال تغییر است و قدرت واقعی در دستان مردمی است که برای آزادی و عدالت میجنگند.